Metrovalencia posa en funcionament des d’aquest dimecres, 26 de desembre, fins al 4 de gener, serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a la Fira Internacional de València i a la Fira de la Infància i la Joventut, Expojove 2018-19. Els horaris es poden consultar en la pàgina web consultar ací i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en Facebook/metrovalencia.

Durant la celebració de l’esdeveniment, el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 30 minuts els dies laborables (26, 27, 28 i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener) i entre 30 i 40 minuts els dissabtes, diumenges i festius (29 i 30 de desembre i 1 de gener). La franja horària sempre serà de 6 a 22 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació de Les Carolines/Fira de la Línia 2 de MetroValència.

El lema d’aquesta nova edició d’Expojove és «Llegim», que marca com a eixos centrals la lectura i la literatura per a tots els públics. Així, s’aposta per la lectura com a element temàtic d’aquesta nova edició, ja que es considera important fomentar la imaginació dins del món de la infància i de la joventut.

Durant aquesta edició, Expojove torna als pavellons 6, 7 i 8 del Fòrum Nord de Fira València, on es podrà gaudir al llarg de més de 44.000 metres quadrats de múltiples activitats d’oci per a tots els públics. Aaquest nou espai, utilitzat fins a l’edició de l’any 2011-2012, servirà per a complir l’objectiu marcat des de Cultura Festiva d’ampliar l’oferta familiar d’Expojove al públic adolescent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia