Des d’ahir dimecres, 26 de desembre, el Parc d’Esplai de Bétera acull una pista de patinatge, acompanyada d’altres activitats per a celebrar el Nadal. Aquest espai es troba en la zona pública que hi ha al costat de la biblioteca municipal. Organitzades per la regidoria municipal de Cultura, Festes i Tradicions, aquestes activitats romandran a la citada ubicació fins al pròxim diumenge, 30 de desembre,

Pista de patinatge, jocs gegants, escalèxtric, cúrling i jocs unflables van ja delectar ahir a la vesprada als més menuts del municipi. La pista de patinatge estarà tots els dies en marxa cap a les 10.30 hores, a partir d’aquest dijous 27 de desembre, fins a les 13.30 hores. Així, l’horari del 27 al 30 de desembre serà de 10.30 a 13.30 hores al matí i de 16.30 a 20. 30 hores a la vesprada.

Durant aquests dies hi haurà, a banda de les coses ja nomenades, diversos tallers d’animació, teatre infantil ‘NavidadPapá Noel y los Elfos‘, gimcanes, pintacares i molt més. Per exemple, divendres 28 de desembre hi haurà un divertit taller de dolços nadalencs, amb la finalitat de fomentar la creativitat a través de la utilització de diferents materials de pastisseria. Per a participar en el taller caldrà enviar un correu a lolessf@gmail.com. Totes les activitats són gratuïtes.

Així mateix, hi ha una xicoteta representació del comerç local, amb llepolies, mel i roba, perquè tot aquell que s’acoste puga descobrir algunes propostes del comerç de proximitat.

A continuació, adjuntem unes imatges de la jornada inaugural.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia