La direcció general per a l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE), ha convocat el Certamen de Bandes Juvenils de la Comunitat Valenciana 2019, segons publica hui el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Aquest certamen, que compta amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (*FSMCV) i de la Federació Taurina Valenciana, se celebrarà el 10 de març de 2019 en el Palau dels *Arts de València. Podran participar les societats musicals pertanyents a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana que compten amb una plantilla de 45 i 65 músics i músiques federats.

Les proves del certamen consistiran en la interpretació per part de cada banda de tres pasdobles, i el jurat, presidit pel director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, es concedirà un primer premi de 4.000 euros. A més, totes les bandes participants rebran 1.000 euros per la seua intervenció. L’ordre de participació en el certamen es determinarà mitjançant sorteig i la fallada del jurat es farà públic immediatament després d’haver finalitzat les audicions.

El termini d’inscripció serà d’un mes a partir del dijous 27 de desembre, dia posterior a la publicació de les bases en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia