El carrer Goya de Bétera (la part del nou ‘Bar Goya’, antic bar Refu) es tornarà a omplir de diversió i ambient festiu aquest pròxim dissabte, 29 de desembre. De 10.30 a 15.00 hores, hi haurà castells unflables i animació per a les xiquetes i xiquets de la localitat.

Un any més, els veïns i veïnes d’aquest tram del municipi s’han bolcat en el Nadal per a oferir a la resta de ciutadans de la població una alternativa d’oci i crear un clima familiar i de germanor entre tots. Doncs, a aquestes activitats estan convidats tots i totes aquelles i aquelles que vulguen passar-se per aquesta via, on des de principis de mes algunes cases llueixen a les seues façanes les millors ornamentes nadalenques.

Cal mencionar que el Pare Noel ja va fer parada al carrer Goya el passat 24 de desembre, per a donar-li la benvinguda al Nadal de manera molt especial. D’11.00 a 14.00 hores, va estar el Pare Noel i un jove emissari recollint les cartes al carrer i donant llepolies als més menuts. Així mateix, es van posar dues cistelles solidàries en el bar La creu i el citat bar Goya per a la gent que volguera ajudar i col·laborar amb ells. També es recollien llepolies i sucs per a les xiquetes i xiquets en el bar Goya.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia