El passat dissabte, 22 de desembre, l‘Ateneu de Bétera inaugurava la 9ª Fira Comarcal de llibres que organitza aquesta entitat i l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria.

La inauguració es portava a terme amb la presentació de ‘Secundaris’ de Núria Cadenes. Aquest esdeveniment continua amb més propostes i tancarà les seues portes el pròxim 5 de gener de 2019. A més a més, cada dia de fira, al voltant de les 20.00 hores es realitza una lectura d’uns minuts, ja que es tracta d’una fira en favor de la lectura.

Ahir dijous, 27 de desembre, va tindre lloc l’animació infantil a càrrec de Carles Cano. Aquests, 28, 29 i 30  de desembre la Fira està oberta. A més, aquest divendres, a les 20.00 hores, ‘Tres de sis veus’ presentaran ‘Els Dies i les Dones’. Eva, maribel i M. Amparo presentaran l’últim disc i explicaran el seu projecte. Així mateix, els assistents podran dur-se el disc signat per elles.

La programació seguirà de la següent manera:

  • 2 de gener de 2019, dimecres—Taller de magnetisme adreçat a xiquets i joves. a càrrec dels físics d’ASSTECbetera especial llibres de ciència adreçats a infants.
  • 3 de gener de 2019, dijous—Biografies, amb Vicent Vicent Olmos i Vicent Partal .
  • 4 de gener de 2019, divendres—xerrada i tast de vins amb Joan C. Martín Martínez . L’Ethos del País Valencià. (aquesta activitat té un preu d’entrada de 8 € persones associades socis, 12 € persones no associades). https://goo.gl/forms/jFmwczLIXXSDtyMi2
  • 5 de gener, dissabte. Cloenda de la fira.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia