Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) prestarà per primera vegada servei de metro i tramvia per a aquesta nit de Cap d’Any. El dispositiu previst per Metrovalencia de la nit del 31 de desembre a l’1 de gener permet que la circulació es prolongue de manera ininterrompuda en gran part de les línies que uneixen València i les poblacions de l’àrea metropolitana.
Aquest dispositiu especial se suma als nous serveis nocturns que ha començat a oferir Metrovalencia, des del passat 14 de desembre, les nits dels divendres, dissabtes i vespres de festius.

Aquesta iniciativa ha sigut impulsada per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Transport que dirigeix María José Salvador amb la finalitat de garantir un servei de transport públic per a València i les poblacions de l’àrea metropolitana que compten amb estacions o parada de metro i tramvia.
El servei previst per a Nit de cap d’any serà similar al que s’ha oferit les nits de divendres i dissabtes de desembre, no obstant això en aquesta ocasió els trens i tramvies addicionals enllaçaran amb les primeres circulacions de l’1 de gener que comença sobre les 7 hores, segons parades i estacions.

El servei especial nocturn de Nit de cap d’any s’adaptarà als serveis mínims decretats per la Direcció General de Treball, davant les diferents mobilitzacions convocades pels sindicats. De manera que FGV prestarà entre un 50 i un 60% dels serveis previstos per a aquesta jornada i la resta d’aturs convocats.
FGV recomana als usuaris que s’informen a través de la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
Servei previst

Les destinacions a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja del Túria comptaran amb servei a les 2.30 hores aproximadament des de les estacions de València, prenent com a referència l’estació d’Àngel Guimerà, en la qual conflueixen les Línies 1, 2, 3, 5 i 9.

A partir de les 2.30 hores i fins a les 7 hores, quan es reprén el servei habitual, els trens finalitzaran destinació en Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Paterna,

En les línies tramviàries, els tramvies circularan en totes les línies, tenint en compte que en la Línia 4 el trajecte es realitza entre Doctor Lluch i Vicente Andrés Estellés.
El servei nocturn de Metrovalencia continuarà els divendres, dissabtes i vespres de festius de 2019.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia