Estem a punt de finalitzar l’any, però Bétera ja té preparades algunes activitats perquè els més menuts i els seus pares puguen començar l’any de la millor manera possible. Des de la regidoria municipal de Cultura de Bétera s’ha preparat diversos actes d’oci infantil dirigits a tots els públic, però en especial al xiquets i xiquetes de la localitat.

Així, després de reposar l’entrada al nou any, el pròxim dimecres 2 de gener serà el moment per a acollir un espectacle de màgia. Diversos mags seran els encarregats de fer de la vesprada del segon dia de 2019 una jornada plena de màgia, diversió i il·lusió. Aquest show es portarà a terme a l’auditori de la Casa de Cultura, a partir de les 18.00 hores.

Posteriorment, divendres 4 de gener es representarà l’obra de teatre infantil ‘La Màgia del Nadal’. Aquesta actuació tindrà lloc a partir de les 12.00 hores a les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot de Bétera.

Amb dos espectacles són d’entrada gratuïta. En definitiva, iniciatives per a totes les edats per iniciar l’any 2019 amb bon peu.

T’ho vas a perdre?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia