La 9ª Fira de Nadal de llibres, organitzada per l’Ateneu de Bétera i l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria encara la seua recta final.

Aquest esdeveniment arrancava el dissabte 22 de desembre i ha continuat amb més propostes. Les seues portes tancarà el pròxim dissabte 5 de gener, però mentre comptarà amb diverses presentacions. Després de fer una xicoteta pausa per a donar-li la benvinguda al nou any, la fira es reanuda aquest dimcres, 2 de gener, amb un taller de magnetisme de l’Associació de Tecnologia i Ciència de Bétera (ASSTEC). Aquest taller començarà a partir de les 19.00 hores, sota el nom ‘Atrau-te’ i va dirigit tant a xiquets com a joves. 

Posteriorment, serà el torn de Poesia per al foc de J.M Izquierdo, sota el títol de ‘Versos esparsos’ (al voltant de les 20.00 hores).

A més a més, cada dia de fira, al voltant de les 20.00 hores es realitza una lectura d’uns minuts, ja que es tracta d’una fira en favor de la lectura. 

La programació seguirà de la següent manera:

  • 3 de gener de 2019, dijous—Biografies, amb Vicent Vicent Olmos i Vicent Partal .
  • 4 de gener de 2019, divendres—xerrada i tast de vins amb Joan C. Martín Martínez. L’Ethos del País Valencià. (aquesta activitat té un preu d’entrada de 8 € per a persones associades, 12 € persones no associades). https://goo.gl/forms/jFmwczLIXXSDtyMi2
  • 5 de gener, dissabte. Cloenda de la fira.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia