L’Ajuntament de Bétera ha preparat diversos actes d’oci infantil dirigits a tots els públics, però en especial als xiquets i xiquetes de la localitat.

Així, després de reposar l’entrada al nou any, aquest dimecres 2 de gener serà el moment per a acollir un espectacle de

màgia. Diversos mags seran els encarregats de fer de la vesprada d’aquest segon dia de 2019 una jornada plena de màgia, diversió i il·lusió. Aquest show es portarà a terme a l’auditori de la Casa de Cultura, a partir de les 18.00 hores.

Posteriorment, aquest pròxim divendres 4 de gener, a partir de les 10:30 hores, la Missatgera Reial estarà als jardins de Casa Nebot anunciant-li a l’Alcaldessa de Bétera l’arribada de SSMM els Reis de l’Orient al poble.
Tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen poden apropar-se i deixar-li la seua carta personalment.

D’altra banda, unes hores després es representarà l’obra de teatre infantil ‘La Màgia del Nadal’. Aquesta actuació tindrà lloc a partir de les 12.00 hores a les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot de Bétera.

Amb dos espectacles són d’entrada gratuïta. En definitiva, iniciatives per a totes les edats per iniciar l’any 2019 amb bon peu.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia