Les seues majestats els Reis Mags d’Orient estan a punt d’arribar a Bétera. A la localitat, principalment els més xicotets, esperen amb il·lusió la seua arribada. Però abans que Melcior, Gaspar i Baltasar, arribaran els seus emissaris i missatger.

Així, aquest divendres 4 de gener, a partir de les 10:30 hores, la Missatgera Reial estarà als jardins de Casa Nebot anunciant-li a l’Alcaldessa de Bétera l’arribada de SSMM els Reis de l’Orient al poble. Tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen poden apropar-se i deixar-li la seua carta personalment i saludar-lo en primera persona.

D’altra banda, unes hores després es representarà l’obra de teatre infantil ‘La Màgia del Nadal’. Aquesta actuació tindrà lloc a partir de les 12.00 hores a les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot de Bétera. L’entrada per a aquest espectacle és gratuïta.

Finalment, els moments més esperat arribarà aquest dissabte, 5 de gener. S’espera que les seues majestats arriben cap a les 16.30 hores a l’esplanada de l’Albereda de Bétera i d’allí partisquen recorrent els carrers de la ciutat fins a arribar a la Casa de la Cultura.

Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Bétera en les seues ‘carrosses’ acompanyats pels seus patges i ajudants reials. Però aquests no estaran sols, també participaran en la cavalcada els Majorals i Obreres de 2019 així com les cinc comissions falleres de Bétera i les Falleres Majors de Bétera.

Des del consistori s’anima a tots els xiquets i xiquetes a què vagen a rebre els reis amb la carta dels regals en mà, per a gaudir de la gran desfilada on la màgia i la fantasia serà evident.

Des de les 14.00 hores estarà prohibit l’estacionament en tot el recorregut de la cavalcada i el tall i desviació del trànsit s’anirà portant a terme segons vaja evolucionant.

D’altra banda, els Reis Mags també faran parada en la urbanització de Mas Camarena, ja que al ser màgics poden fer dues coses a l’hora. D’aquesta manera, a les 16.30 hores també iniciaran el seu recorregut des d’abans de la rotonda del sector A fins a la residència Montebello. El trànsit també es tallarà i desviarà en el seu recorregut. A més, hi haurà restricció d’estacionament en l’accés al club social, des de les 14.00 hores.

Aquest és l’itinerari que faran en cada recorregut:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia