(EFE) La Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV) ha denunciat aquest dijous “l’atac vinculat a Arran” ocorregut aquesta matinada contra la seu de l’organització empresarial situada al carrer Ontinyent de València, on s’han realitzat pintades, en una de les quals es pot llegir “Culpables de la misèria”.

Segons un comunicat de la FEHV, aquesta federació, que vincula l’atac a la “turismofobia”, “condemna de forma rotunda qualsevol acte violent i vandàlic que vaja dirigit a danyar la imatge del turisme i del sector”, i “reivindica i defensa el paper del turisme com a sector estratègic de l’economia, generador d’ocupació i de riquesa” per a València.

La Federació Empresarial d’Hostaleria de València és l’organització representant del sector des de fa més de 40 anys i des de la qual es treballa en “la defensa d’interessos del sector, la professionalització i la formació i la millora de l’activitat de les empreses hostaleres”.

“L’atac contra la seu de la Federació és un atac contra les milers d’empreses, empresaris i professionals que treballen cada dia pel sector hostaler”, destaca el comunicat.

València, indica la nota, “és una ciutat hospitalària, oberta i democràtica on no caben actes tan lamentables com l’esdevingut hui. Considerem necessari que tots els partits polítics i els agents socials condemnen aquest tipus de violència i reclamem a l’administració, per tant, que actue de manera molt contundent contra aquest acte vandàlic vinculat amb la turismofobia”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia