La màgia comença a envair els carrers de Bétera. Hui ja hem rebut la visita de la missatgera dels tres Reis Mags d’Orient. Després de ser rebuda a l’Ajuntament de Bétera per l’Alcaldessa del municipi, Cristina Alemany, s’ha desplaçat als jardins de Casa Nebot. La missatgera li ha anunciat a la primera edil l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar al poble.

Al voltant de les 10.30 hores, començaven els xiquets i xiquetes a apropar-se a les mateixes instal·lacions de Casa Nebot per a deixar-li la seua carta personalment i saludar-la en primera persona. Aquells que tenien menys vergonya han pogut parlar una estona amb ella i contar-li un poc com s’han portat al llarg de l’any.

A la vista de la missatgera també han estat presents la regidora de Cultura, Festes i Tradicions, Raquel Puig, i el Regidor de Patrimoni, Joano Baudés.

Posteriornent, a les 12.00 hores, començava la representació de l’obra de teatre infantil ‘La Màgia del Nadal’ a l’edifici del mateix espai. L’entrada per a aquest espectacle és gratuïta.

Però el moment més esperat arribarà demà dissabte, 5 de gener. S’espera que les seues majestats arriben cap a les 16.30 hores a l’esplanada de l’Albereda de Bétera i d’allí partisquen recorrent els carrers de la ciutat fins a arribar a la Casa de la Cultura.

Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Bétera en les seues ‘carrosses’ acompanyats pels seus patges i ajudants reials. Però aquests no estaran sols, també participaran en la cavalcada els Majorals i Obreres de 2019 així com les cinc comissions falleres de Bétera i les Falleres Majors de Bétera.

Des del consistori s’anima a tots els xiquets i xiquetes a què vagen a rebre els reis amb la carta dels regals en mà, per a gaudir de la gran desfilada on la màgia i la fantasia serà evident.

Des de les 14.00 hores estarà prohibit l’estacionament en tot el recorregut de la cavalcada i el tall i desviació del trànsit s’anirà portant a terme segons vaja evolucionant.

D’altra banda, els Reis Mags també faran parada en la urbanització de Mas Camarena, ja que al ser màgics poden fer dues coses a l’hora. D’aquesta manera, a les 16.30 hores també iniciaran el seu recorregut des d’abans de la rotonda del sector A fins a la residència Montebello. El trànsit també es tallarà i desviarà en el seu recorregut. A més, hi haurà restricció d’estacionament en l’accés al club social, des de les 14.00 hores.

A continuació, adjuntem unes imatges de la recepció de la missatgera:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia