Bétera celebrarà la tradicional festivitat de Sant Antoni el dissabte 19 de gener. Enguany es portara a terme algunes activitats més al recinte de l’Albereda. En aquest sentit, la festa ja començarà a partir de les 12.00 hores amb un espectacle familiar que, sota el nom ‘A l’abordatge’, oferirà la Companyia La Banda del Drac. Posteriorment, al voltant de les 13.30 hores, hi haurà una mascletà manual per part dels Majorals 2019. Ja a les 14.00 hores, es realitzarà Calderes d’Arròs amb Fesols i Naps (el nostre arròs junt). Les racions seran gratuïtes amb reserva prèvia (màxim 6 racions per persona i tiquet). La reserva es deurà fer a Casa Nebot a partir d’aquest dimarts, 8 de gener, i fins dimecres 16 de gener.

Les racions es podran portar a casa o menjar en la mateixa Albereda, ja que hi haurà taules i cadires disponibles (limitades), així com servei de barra. Així mateix, Ràdio Bétera es farà càrrec de l’ambientació musical.

Després a la vesprada, serà el moment per a l’inici de les tradicionals proves de foc. A les 18.00 hores, serà el torn per a Amics del coet. Seguidament, la prova la faran Fogoners a les 19.00 hores i Vol Lliure a les 20.00 hores.

A les 23.30 hores arribarà un dels moments més esperats de la jornada, la prova de coets de les Obreres i Majorals de 2019. Per a tancar la vetlada, l’orquestra Ágora actuarà en una carpa amb calefacció i servei de barra.

Per concloure les diverses celebracions, diumenge 20 de gener, es farà la benedicció d’animal a càrrec del rector de la Puríssima. Està previst que aquest esdeveniment comence a les 12.30 hores, també a l’esplanada de l’Albereda.

Aquests actes estan organitzats per l’Ajuntament de Bétera i compten amb la col·laboració de les Obreres i majorals de 2019 i les distintes penyes coeteres del municipi (Vol Lliure, Amics del Coet i Fogoners), així com l’Associació de Comerciants de Bétera.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia