L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha programat un total de huit cursos que s’impartiran de gener a maig de 2019. Aquests van dirigits a professionals de joventut, que desenvolupen la seua activitat tant en ajuntaments, mancomunitats com en associacions juvenils.

Els cursos corresponen a l’apartat de Formació de Tema Jove i el seu objectiu és proporcionar un conjunt de coneixements i tècniques que permeten desenvolupar millor i més eficaçment el seu treball quotidià.

Es tracta d’un programa eminentment pràctic i útil, el calendari del qual i continguts es poden consultar en la web de l’IVAJ.

Els cursos són gratuïts i s’ofereixen a través de la plataforma formativa de l’IVAJ. En alguns casos inclouen una o dues sessions presencials per a enfortir la comunicació entre participants.

La programació s’inicia amb el pròxim 10 de gener amb el curs titulat ‘Erasmus+: Intercanvis juvenils. Mobilitat i aprenentatge intercultural’ fins al 24 de gener i el termini d’inscripció finalitza el 8 de gener. Es tracta d’un curs en línia a través del campus virtual IVAJ amb una sessió presencial a Benidorm el dia 22 de gener de 10 a 14 hores.

El segon titulat ‘Com elaborar un pla jove local’ finalitza la seua inscripció el 10 de gener i es desenvoluparà del 14 de gener al 8 de març, amb dues sessions presencials els dies 23 de gener i 6 de març. El curs informarà sobre el marc normatiu de les polítiques de joventut, el reconeixement de les polítiques afirmatives i que s’incorporen en el treball diari i en xarxa.

La inscripció per al curs presencial ‘Introducció a la llengua de signes’ també està oberta fins al 10 de gener i s’impartirà del 14 al 17 de gener en la seu de l’IVAJ.

El quart curs oferit ‘Seguretat i responsabilitat en les activitats de joventut’, obrirà les inscripcions del 21 al 31 de gener i es desenvoluparà del 5 al 28 de febrer.

Per al curs ‘Xarxes Socials I. Ja tinc perfil a les xarxes, i ara què?’ la inscripció ha de realitzar-se del 21 de gener al 7 de febrer i el curs s’impartirà de l’11 de febrer al 8 de març.

Del 4 de febrer al 24 de febrer s’obrin les inscripcions de ‘Com dinamitze el meu *poble?’ i ‘Què és l’IVAJ?’ El primer s’impartirà de l’11 al 22 de març i el segon de l’11 de març al 18 d’abril de 2019.

Finalment del 4 al 31 de març s’obrirà el termini per a inscriure’s en’ L’Agenda 2030 amb perspectiva de joventut’ que s’impartirà del 8 d’abril al 9 de maig.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia