Com ja va sent tradició a Bétera, amb la segona setmana de gener arriben les presentacions falleres de les comissions del municipi. Així, les cinc Falles de la localitat presentaran als seus màxims representants i a les seues respectives corts d’honor.

En primer lloc, aquest dissabte 12 de gener serà el torn per a la Falla Gran Via de l’Est la qual presentarà a Elena Herrera i Asensi com a Fallera Major d’aquest any tan especial per a la comissió. Doncs, cal recordar que aquest 2019 es compleixen 50 anys de la seua formació. Elena anirà acompanyada pel President Miguel Lucio Pérez i Pérez. Aquest acte serà a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera, a les 17.00 hores.

Posteriorment, dissabte 19 de gener, serà el torn per a la  presentació de la Fallera Major Infantil d’aquesta mateixa comissió, Lucía Pérez i Carbonell, acompanyada pel seu President Infantil, Carles Inglés i Arnal.

L’agenda de presentacions seguirà de la següent manera:

  • Dissabte 26 de Gener. A les 17.00 hores. Presentació dels màxims representants de la Falla Gran Via del Sur a la Casa de la Cultura, la Fallera Major, Adriana Llistó i López, acompanyada pel President, Vicente Miret i González i la Fallera Major Infantil, Marieta Navarro i Cáceres, acompanyada pel President Infantil, Iván Carrasco i Valls.
  • Dissabte 2 de Febrer. A les 17.00 hores. Presentació dels màxims representants de la Falla la Barraca a la Casa de la Cultura (la Fallera Major Infantil, Alba, acompanyada pel President Infantil, Alejandro, i la Fallera Major, Mireia Calvo Monteagudo, acompanyada pel President Francisco Miguel Sandiego i Campos). 
  • Dissabte 9 de Febrer. A les 17.00 hores. Presentació dels màxims representants de la Falla l’Albereda a la Casa de la Cultura (La Fallera Major, Sheila Díaz i Ibáñez i la Fallera Major Infantil, Eire Sánchez i Díaz, acompanyades pel seu President Isaac Rodríguez i Gutiérrez i el President Infantil. 
  • Dissabte 23 de Febrer. A les 17.00 hores. Presentació dels màxims representants de la Falla Carraixet a la Casa de la Cultura (Fallera Major Infantil, Paloma, Martínez i Jareño, President Infantil, Alex Carrasco i Comendador, Fallera Major Amparo Domínguez i Calero, acompanyats pel President Valeriano Moreno i López).
Imprimir article
Comenta aquesta notícia