Les dues escoletes municipals de Bétera ja tenen parcs infantils. D’aquesta manera, els veïns més menuts de la localitat podran jugar a l’eixida del col·legi abans d’anar a casa. En les últimes setmanes s’ha instal·lat un parc infantil al costat de l’Escoleta Municipal Josefa Guardiola i un altre al costat de l’Escoleta Municipal Xiquets.

El Consistori de Bétera, a través de la regidoria de Parcs i Jardins, ha invertit 5.000 euros en cada zona de jocs.

Les dues zones infantils compten amb paviment de seguretat de cautxú per a la seguretat dels xiquets i xiquetes. L’àrea de jocs, sense barreres arquitectòniques, compta amb jocs pensats per a edats compreses entre 1 i 9 anys com un tobogan, rampa i panell educatiu. A més té moll adaptat, balancí i barra d’equilibri per a l’estimulació primerenca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia