El divendres 25 de gener tindrà lloc la ja tradicional Gala de l’esport que cada any organitza la Mancomunitat Camp de Túria amb la col·laboració dels 17 municipis que formen la comarca, entre ells Bétera.

L’edició 2019 tindrà lloc a l’edifici multiusos de Llíria (Carrer Plà de l’Arc s/n), al voltant de les 18.00 hores. Durant la gala s’aprofitarà per a presentar la X Carrera dels Arbres i Castells. Aquest esdeveniment esportiu que recorre paisatges insòlits dels diversos municipis es portarà a terme el 23 i 24 febrer 2019, https://goo.gl/pwcvin). En la passada prova van participar més de 400 corredors, obrint la temporada de grans proves de running a la comarca i comptant amb tres equips més que en l’any anterior.

Els equips solen recórrer prop de 200 quilòmetres, dividits en 15 etapes en què es combinen trail i asfalt. Cadascuna d’aquestes etapes està dissenyada especialment per donar a conéixer el patrimoni arquitectònic i natural de la comarca, ja que amb aquest esdeveniment esportiu des de la Mancomunitat es pretén fomentar l’esport i promocionar turísticament seus 17 municipis.

Aquesta cursa també té un recorregut el qual travessa dos parcs naturals, el Parc natural de la Serra Calderona i el Parc Natural del Túria. També, com el seu nom indica, descobreix alguns dels arbres monumentals de la comarca. Els castells constitueixen altre dels escenaris.

Així mateix, en la gala es lliuraran diferents premis i es donarà reconeixement a:

– Guanyadores/és Circuit de Carreres Populars Camp de Túria 2018
– Participants Lliga Intermunicipal Futbol Sala “XXXVII Jocs Esportius de la CV”
– Lliga F8 Querubí
– Lliga Intermunicipal Tennis “XXXVII Jocs Esportius de la CV”
– Presentació X Edició Carrera dels Arbres i els Castells 2019

Imprimir article
Comenta aquesta notícia