La Unitat Mòbil Agrícola de l’ITV estarà el pròxim 30 de gener a la Cooperativa Agrícola de Bétera amb la finalitat de realitzar les revisions i inspeccions dels següents vehicles:

– Tractors agrícoles, maquinària agrícola autopropulsada i altres vehicles agrícoles amb 8 anys des de la data de la primera matriculació.

– Vehicles especials destinats a obres i serveis, així com maquinària autopropulsada amb velocitat major o igual a 25 km/h amb 4 anys de la data de la primera matriculació.

– Tots aquells vehicles que els caduque este any.

Els serveis d’ITV valència informen que l’abonament de la tarifa d’inspecció es realitzarà en efectiu a la Unitat Mòbil el mateix dia que es vaja a realitzar la inspecció del vehicle.
S’atendrà als interessats per ordre d’arribada sense necessitat de cita prèvia. No obstant, l’horari serà de 07.30 a 13.15 hores.
Cal destacar la importància que adquireix per a la ciutadania, especialment per als agricultors, la inspecció tècnica dels seus vehicles de treball. En aquest sentit, gràcies a les ITV mòbils cap conductor de ciclomotor o maquinària agrícola haurà de recórrer més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.

La Comunitat Valenciana compta amb set estacions mòbils d’ITV per a ciclomotors, vehicles agrícoles i quads, un servei que està a la disposició del ciutadà i que completa la xarxa de 25 estacions d’ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes.

Igualment, de no ser per la labor de les ITV mòbils els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica perquè que no reuneixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més pròxima.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia