Aquesta mateixa setmana ha arrancat ‘Xarxes per a l’Ocupació’. Es tracta d’un projecte que desenvoluparà la Mancomunitat Camp de Túria fins al pròxim 30 de setembre amb el suport econòmic de Labora.

L’objectiu de ‘Xarxes per a l’Ocupació’, emmarcat en l’Acord Terriorial d’Ocupació és el de fomentar l’ocupabilitat de la comarca. Est comptarà amb una subvenció de 240.000 euros,

En paraules de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores *Celda, “és una gran notícia poder posar en marxa una nova edició de l’Acord Terriorial d’Ocupació. Continuem treballant per a millorar l’ocupabilitat a la nostra comarca i fer un Camp de Túria més ric en oportunitats per a tots i totes”.

El nou projecte, que dóna continuïtat als desenvolupats anteriorment, aposta per la dinamització del teixit socioeconòmic de la comarca a través de la creació i l’impuls de xarxes de treball i de la col·laboració públic-privada.

El projecte es desenvolupa en funció de quatre grans línies de treball. Empreses en Xarxa, treballarà per a la creació i dinamització de xarxes empresarials locals, regionals i comarcals per a la millora de la productivitat. Emprenem en Xarxa donarà cobertura al tema de l’emprenedoria a través d’un itinerari en el qual es combinen sessions individualitzades i grupals.

Per part seua, Ocupació en Xarxa desenvoluparà plans d’ocupabilitat, oferint una atenció personalitzada integral per a potenciar habilitats, actituds i coneixements necessaris per a aconseguir una ocupació decent. Finalment, Conexió en Xarxa treballarà en la digitalització, treballant per al desenvolupament d’individus i comerços digitals, i empreses en xarxa.

L’Acord Territorial d’Ocupació és una iniciativa donada suport i recolzada no solament pels 17 ajuntaments que conformen la Mancomunitat Camp de Túria, sinó que també s’han adherit 19 associacions de comerciants i empresaris, els sindicats UGT i CC *OO, l’Associació de Treballadors Autònoms i el *Institut d’Estudis Comarcals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia