L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria del programa d’oferta concertada, en les modalitats de ‘Viu l’Estiu‘ i ‘Viu l’Hivern‘ en albergs i campaments juvenils per a 2019 i 2020. Així es plasma a les bases que publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

La modalitat ‘Viu l’Hivern‘ s’ofereix en dos períodes: des del 8 d’abril al 31 de maig de 2019 i des del 9 de setembre de 2019 al 31 de maig de 2020. Quant a ‘Viu l’Estiu‘ en albergs i campaments de l’IVAJ ofereix estades des de l’1 de juny fins al 8 de setembre de 2019.

La convocatòria d’oferta concertada compta amb prop de 17.000 places per a l’ús de les instal·lacions per part de les associacions juvenils, els grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades i també els grups de joves que organitzen activitats d’oci educatiu. El número de les places sol·licitades no podrà ser inferior a 15.

Un total de 16.970 places es distribueixen en les instal·lacions juvenils de la Comunitat Valenciana que participen en aquesta convocatòria d’oferta concertada.

Els principals atractius per al gaudi de les instal·lacions de l’IVAJ són, a més de la ubicació, les tarifes i els serveis que s’ofereixen.

Per exemple, en els albergs s’ofereix allotjament en habitacions compartides (amb llençols), parament de menjador col·lectiu, servei d’alimentació en pensió completa, servei de socorrisme en els albergs que disposen de piscina i en els períodes en els quals estiga oberta i segur de responsabilitat civil i d’accidents.

Així mateix, en les instal·lacions tipus campament els serveis són allotjament en cabanyes, refugi o botiga pròpia (matalassos i material divers d’acampada) així com parament de menjador col·lectiu, servei d’alimentació en pensió completa, en funció del període així com segur de responsabilitat civil i d’accidents.

Des d’aquest dimarts es podran presentar les sol·licituds per a qualsevol de les modalitats en el registre electrònic de l’IVAJ. S’obri un primer termini fins al 23 de gener. Per a l’adjudicació de places es realitzarà un sorteig públic el dia 8 de febrer de 2019. Les places es podran sol·licitar fins a un mes abans de l’inici de l’activitat, segons la seua disponibilitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia