(EFE) La Policía Nacional investiga la mort d’una jove de 17 anys, després de caure pel buit d’una escala en el Col·legi El Pilar de de València, per causes que es desconeixen.

Fonts de la Policia Nacional han explicat que estan investigant les circumstàncies en les quals s’ha produït la mort, que ha tingut lloc sobre les 12.20 hores, si bé el fet que la jove haja hagut de salvar una altura per a caure pel buit fa pensar que podria tractar-se d’un suïcidi.

La Conselleria d’Educació ha informat que s’ha posat en contacte amb el centre educatiu i ha oferit la Unitat d’Atenció i Intervenció, que integren psicòlegs i experts, dins del protocol establit per a aquest tipus de casos.

Per part seua, fonts del centre educatiu no han oferit de moment les circumstàncies en les quals s’ha produït el succés.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia