(EFE) L’Ajuntament de València i els agents fallers i entitats veïnals, empresarials i de consumidors han acordat ampliar fins a les 02.00 hores, el 8 i 9 de març i des del 14 al 19 de març, la franja horària per a tirar petards durant les Falles 2019. La finalitat és coincidir amb l’activitat nocturna autoritzada.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha presidit aquest dimecres la quarta reunió de la Mesa de Diàleg Faller. Aquesta mesa pretén aconseguir consensos amb els agents fallers i entitats veïnals, empresarials i de consumidors, per a millorar “la seguretat i la convivència en Falles”, segons fonts municipals.

La sessió, en la qual tots els participants han coincidit en la necessitat d’establir aquests horaris, s’ha centrat en les propostes en matèria de seguretat perquè puguen ser avaluades pel personal tècnic competent.

D’altra banda, s’ha acordat protegir la franja horària entre les 22,00 i les 7.30 hores de tots els dies no festius de març amb l’objectiu de fitar l’ús de petards o “trons detonants”, denominació tècnica suggerida per les empreses pirotècniques.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia