Segons ha pogut saber Betera.com pel secretari d’Acció Institucional de Ciutadans en la Comunitat Valenciana, Jesús Gimeno, al llarg del dia de hui Ciutadans readmetrà a Pedro Gallén en el partit per a, posteriorment, obrir-li un expedient disciplinari per contravindre els estatuts del partit. Perquè, segons aquests estatuts, no està permesa la doble militància i, tal com es pot observar en les diferents xarxes socials de Gallén, en l’actualitat milita pel nou partit ‘Amb tu’.

Cal destacar que aquesta notícia ve donada després de saber-se que l’Audiència Provincial de València, li donava la raó el passat 27 de desembre al Regidor de l’Ajuntament de Bétera, Pedro Gallén. Aquesta sentència declarava nul l’acord d’expulsió i condemna a la reincorporació com a afiliat, amb tots els drets.

En saber més sobre aquest fet anirem ampliant la informació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia