El IV Feminari de la Diputació de València rendirà homenatge a l’ex-Ministra de Cultura Carmen Alborch. Aquesta es convertirà així en la imatge d’un congrés que analitza els reptes feministes del moment i retorna a València el seu paper com a referent en la lluita per la Igualtat. Els dies 1 i 2 de febrer, el Centre del Carmen acollirà la quarta edició d’aquest fòrum de debat al qual s’han inscrit ja més de 800 persones.

Les inscripcions per a seguir de prop les intervencions de reconegudes i reconeguts feministes pot realitzar-se a través de l’enllaç http://www.feminariovalencia.es/es/inscripciones.

En aquesta ocasió, serà la vicepresidenta i ministra de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat del Govern d’Espanya, Carmen Calvo, l’encarregada d’inaugurar el Feminari al costat del president de la Diputació, Toni Gaspar, i la diputada d’Igualtat, Isabel García. Serà el divendres 1 a les 16.00 hores, en el centre cultural del carrer Museu.

La conferència d’obertura serà a càrrec de la padrina del FeminariAmelia Valcárcel, sota el títol de ‘El personal és polític’. A continuació tindrà lloc la primera taula de debat, sobre la complexa relació entre esport i feminisme, amb la participació de la periodista Paloma del Rio i la secretària d’Estat d’Esports,  José Rienda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia