Les festes nadalenques solen convidar a fer un xicotet paronet de l’activitat habitual per a dedicar-se a la família i a aquelles persones que estimen, però al finalitzar aquesta etapa tot torna a la normalitat de manera progressiva. Aquest també és el cas dels distints clubs esportius de Bétera.

Així, CEA Bétera. Triatló participarà el pròxim diumenge, 13 de gener, en ell primer duatló de la temporada dins del circuit Ricardo Tormo de Xest.

D’altra banda, la penya de ciclisme de muntanya BTT Bétera també enceta nova temporada aquest pròxim dissabte, 12 de gener. El grup eixirà al voltant de les 8.30 hores des del Corriol per a passar una estona per la Calderona guiats per Quique “Decano“. Després esmorzaran tots junts en el bar del poliesportiu de Bétera.

Les pròximes eixides del mes de gener estan previstes per al dissabte 19 (Caída Libre/Bugarra) i el dia 26 a Vall d’Uxó.

D’aquesta manera, els amants del ciclisme de muntanya tenen un punt de trobada a la nostra localitat, amb l’Associació de Bicicletes Tot Terreny (BTT Bétera). A qui li agrade practicar aquest tipus d’esport té l’oportunitat de disfrutar d’ell amb les rutes que aquesta formació prepara durant tot l’any, amb la col·laboració de la regidoria municipal d’Esports de la població.

Qui vulga sumar-se, pot trobar més informació en el seu blog: http://bttbetera6.blogspot.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia