La Mancomunitat Camp de Túria està portant a terme una Campanya dirigida a Pares i Mares perquè aprenguen a detectar els signes que puguen indicar un consum de substàncies per part dels seus fills i filles.

Aquesta iniciativa es realitza des de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), dins del Pla Comarcal de Drogodependències i altres Conductes Addictives posat en marxa per la citada institució comarcal.

Sota el nom ‘Que no et separen’ es pretén oferir algunes pistes sobre quins són els signes d’alarma del consum de drogues, i com actuar en cas de sospita i de consum de drogues.

Les pautes i consells sobre com actuar s’aniran oferint setmanalment.

Entre els signes d’alarma que s’indiquen en aquesta campanya es troben: el canvi brusc en la neteja personal, el trastorn del somni, pèrdua de pes o falta de ganes de menjar, baixada del rendiment a l’escola i els estudis, aïllament tant a l’escola com a casa, deixar de realitzar responsabilitats, vocabulari empobrit, abandó d’aficions i canvis d’humor.

Aquesta acció es troba subvencionada per la Generalitat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia