L’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa un nou parc caní a la urbanització de Torre en Conill. A aquest nou espai, els gossos tenen des de ja 2.500 metres quadrats de terreny per poder passejar i disfrutar amb seguretat. Doncs, cal mencionar que l’àrea d’esplai està totalment tancada.

Aquesta actuació es porta a terme des del departament municipal de Parcs i Jardins de la localitat.

Cal mencionar que el primer dels parcs a Bétera d’aquestes característiques, dirigit als peluts de la casa es va construir en l’any 2015. Aquest està situat molt prop del barranc i de l’edifici de la Policia Local i està dividit en dues parts, segons la grandària dels animals. Aquest, el més gran del municipi compta amb una superfície de 3.500 metres quadrats. on els gossos poden jugar i córrer lliurement i sense perill, ja que està destinat exclusivament per a ells. Després del moviment de terres i el clos de la parcel·la va ser els treballs de jardineria, arbratge, col·locació del mobiliari urbà i altres instal·lacions pròpies d’aquest tipus de parcs. Aquesta tasca va comptar amb una inversió de 30.000 euros aproximadament.

D’aquesta manera, el consistori també es preocupa de què les mascotes de la nostra llar tinguen el seu propi espai per a gaudir.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia