La secretària autonòmica d’Economia de la Generalitat Valenciana, Blanca Marín, i la diputada socialista en Les Corts i secretària d’Igualtat del PSPV-PSOE, Rosa Peris, van estar ahir en Riba-roja del Túria per a explicar els pressupostos de la Generalitat 2019 i fer balanç dels tres anys i mig de govern en la Comunitat.

Marín durant la seua intervenció va indicar que “Ens trobem en un moment d’estabilitat en la Comunitat que ha propiciat que moltes empreses decidisquen invertir ací i fomentar la contractació”.  Blanca Marín va remarcar “la importància de l’ocupació perquè cada persona puga elaborar el seu propi projecte vital”. “Aquest escenari d’estabilitat s’ha generat gràcies a l’honradesa i al diàleg social del Consell de Ximo Puig amb tots els actors socials”, va incidir Marín. A més, la dirigent socialista va recordar que “durant aquests tres anys de govern, s’han establit les bases d’una Comunitat innovadora i competitiva”.

Per la seua part la diputada socialista en Les Corts, Rosa Peris, va indicar que “la Generalitat Valenciana invertirà en 2019 a la comarca del Camp del Túria més de 7,6 milions d’euros en polítiques socials”. “Aquesta xifra suposa que cada dia es destinen més de 25.000 euros a la comarca a polítiques de sanitat, educació, igualtat, ocupació, habitatge i polítiques inclusives”, va explicar.

Per a Peris, els Pressupostos de la Generalitat per a 2019 “consoliden els drets socials dels valencians i valencianes perquè cap persona siga exclosa per raons de sexe, edat, procedència o renda”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia