La regidoria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat un nou taller gratuït d’Autodefensa.

Aquest taller va dirigit a dones majors de 16 anys. La finalitat d’aquesta iniciativa és la d’aprendre defensa pròpia. Aquest taller de formació es realitzarà a Casa Nebot cada dimarts de 17.30 a 19-30 hores a partir del 05 de febrer. Aquest curs durarà fins el pròxim mes desembre de 2019.

El taller està impartit per Pilar Toboso. Aquesta, compta amb estudis i experiència professional en educació física i esport.

Les places són limitades. Per aquest motiu, cal inscriure’s a les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot (carrer Estació, 5). L’horari d’atenció és de 09.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres i dimecres de 17.00 a 19.30 hores. També es pot cridar al següent telèfon: 96 169 87 14.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia