La Mancomunitat Camp de Túria va participar aquest dissabte en la jornada sobre Sostenibilitat Ambiental i Territorial. Organitzada per l’Institut d’Estudis Comarcals Camp de Túria, aquesta va tindre lloc a Serra amb la col·laboració de la citada institució supramunicipal i l’Ajuntament de la localitat.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, va ser l’encarregada de presentar la ponència en la qual l’enginyer Rafael Solaz, va analitzar la situació de la mobilitat a la comarca així com les línies de treball que s’estan portant a terme per a l’elaboració del Pla de Mobilitat Comarcal.

Mancomunitat ha estat treballant durant aquesta última legislatura per la Sostenibilitat Ambiental i Territorial. Per aquest motiu, es va crear la Comissió de Mobilitat de la qual formen part els municipis de la comarca i la ciutadania està representada per un membre de l’Institut d’Estudis Comarcals, concretament, Rafael Solaz. L’ens supramunicipal ha posat un tècnic a la disposició d’aquesta matèria per a abordar projectes comuns per a tots els municipis que milloren la sostenibilitat ambiental i territorial.

Des de fa ja més d’un any, la Mancomunitat Camp de Túria està apostant fermament per la millora de la mobilitat al Camp de Túria, amb la finalitat de vertebrar i cohesionar la comarca i abordar els desplaçaments des d’una perspectiva sostenible, tant des d’un punt de vista econòmic, com a social i mediambiental.

La jornada, va tindre lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Serra al llarg de tot el dia. La finalitat principal d’aquesta iniciativa és sensibilitzar sobre la situació de la comarca en matèria de sostenibilitat ambiental, destacant les actuacions que en aquest camp s’estan duent a terme en aquest territori.

A aquesta jornada van assistir diversos representants de la societat civil comarcal i alcaldes dels diferents municipis que formen part de la Mancomunitat Camp de Túria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia