El passat dissabte va tindre lloc un dels moments més esperats per a la Falla Gran Vía de l’Est, la presentació de la secció adulta de la comissió i a la seua nova representant per a 2019. Un esdeveniment, que recobrava major importància al celebrar-se enguany el 50 aniversari de la seua fundació.

Al voltant de les 17.00 hores, l’auditori de la Casa de Cultura s’omplia de falleres i fallers, familiars, amics, autoritats municipals i màxims representants del món faller local per a presenciar aquest acte.

Allí, van ser nomenats els fallers i falleres que formen part d’aquesta agrupació. En primer lloc, la senyera i l’estendard arribaven a l’escenari i, posteriorment, la Fallera Major de 2018, Sofía Real i Gelós i el President de la comissió, Miguel Lucio Pérez i Pérez, rebien a cada membre.

Una vegada tots nomenats, es donava pas a rebre a la Fallera Major de 2019, Elena Herrera i Asensi, entre forts aplaudiments. L’emoció es palpava al seu rostre. Després que Sofía li fera entrega de la seua banda, Elena i Miguel Lucio es dirigien dins l’escenari per a col·locar-se al centre del seu grup de falleres i fallers. Una vegada tots col·locats, s’obria el teló perquè els allí presents pugueren disfrutar de l’estampa fallera que hi havia dalt l’escenari.

Seguidament, era el moment perquè Miguel Félix i Cases fera de mantenidor i oferira uns versos a Elena i Sofía. Finalment, era el torn per al grup de danses i rondalla Falla Gran Via de l’Est, qui oferia uns balls tradicionals de la nostra terra. A ells, els seguirien els play-backs.

Després d’aquest primer i emocionant acte, ara li toca a la secció infantil viure el seu dia, Aquest arribarà el pròxim dissabte, 19 de gener. Lucía Pérez i Carbonell, acompanyada pel President Infantil, Carles Inglés i Arnal, serà presentada com a Fallera Major Infantil 2019.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia