Després de l’aturada ja ha començat la temporada esportiva per als distints clubs. En aquest sentit, el passat diumenge 13 de gener, CEA Bétera. Triatló, va participar en el primer duatló de la temporada dins del circuit Ricardo Tormo de Xest. Segons compta el mateix club, va ser una carrera molt emocionant a un circuit que enganya. Paco Navarro va aconseguir la primera posició en la seua categoria V1M després de les lesions de l’any passat. També l’escola es va estrenar als Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JJEECV) amb una gran representació dels xics i xiques del CEA Bétera.

D’altra banda, aquest mateix diumenge, el Club de Natació i Socorrisme S.O.S. Bétera va celebrar la II Jornada de Lliga Juvenil – Júnior – Absolut- Màster.

Així, es va iniciar la segona jornada de lliga autonòmica a les 9.00 hores. En aquest sentit, van competir les categories juvenil-júnior-absolut i màster. Els nadadors del Club Natació S.O.S de Bétera intentaren fer-se amb els temps requerits per la Real Federacion espanyola de salvament i socorrisme per poder participar en el proper campionat d’Espanya que se celebrarà a Torrevieja els dies 1,2 i 3 de març.

Per la seua banda, l’equip infantil D  de l’UD Bétera també va aconseguir la victória, (2-1) front el Sp Benimaclet.

Quant a la resta de clubs locals esportius també han començat ja el seu ritme habitual. D’una banda, el club de bàsquet Bétera, ha posat en marxa les Jornades de Tecnificació 2.0, tots els dimarts de 20.00 a 21.00. Les classes de tecnificació són dirigides per l’entrenador Sergio Pérez, tècnic superior en activitats físic esportives, Títol d’entrenador N2. Actualment entrenador de l’equip Aleví i Júnior, i jugador del Sènior en el CB Bétera, amb una gran experiència en Campus de Tecnificació. En aquestes classes es millora la tècnica individual de cada jugador, ara amb sessions gravades per a analitzar errors i encerts. Es premiarà al treball i la constància amb l’assistència gratuïta al Campus de Tecnificació d’estiu 2019. Aquestes classes són gratuïtes per als jugador@s del Club, per a la resta té un cost de 5€/dia.

En arts marcials, el club de karate Bétera i l’escola municipal de Taekwondo de Bétera també està a ple rendiment.

Finalment, la pròxima eixida de la penya de ciclisme de muntanya  BTT Bétera serà aquest dissabte 19 de gener (Caída Libre/Bugarra).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia