La regidoria municipal d’Obres Públiques i Agricultura de l’Ajuntament de Bétera ha instal·lat 5 noves boques d’incendis per a bombers i 3 preses per cubes agrícoles. Aquesta actuació suposa un cost total de 13.000 euros.

L’objectiu de la instal·lació de les boques d’incendi és una qüestió totalment preventiva front qualsevol situació d’incendi. És necessari tindre diferents punts al terme municipal de Bétera amb instal·lacions de les quals poder disposar de l’aigua necessària perquè en qualsevol moment puga ser gastada pels bombers, facilitant-los així la seua faena i facilitant-los també els recursos necessaris.

“Per la seua banda, la finalitat de la instal·lació preses d’aigua és abastir els llauradors perquè puguen omplir d’aigua els seus tancs de polvoritzar; pretenem que totes les zones del terme municipal de Bétera disposen preses d’aigua, i així evitar desplaçaments innecessaris. D’aquesta manera, volem facilitar-los la faena”, ha explicat la regidora d’Agricultura, Cristina Ballesteros (PSOE).

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia