(EFE) Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dijous a un home com el presumpte autor de la mort de l’activista LGTB Fernando Lumbreras. Cal recordar que en el mes de desembre de 2018 va ser trobat a la seua casa de València amb evidents signes de violència.

Segons fonts policials, s’ha decretat el secret del sumari i continuen les investigacions per al total esclariment dels fets.

El cadàver de Fernando Lumbreras, de 60 anys, va ser trobat el passat 5 de desembre emmanillat i amb colps per tot el cos en el seu domicili del carrer de Julián Peña de la capital valenciana, on pel que sembla vivia només.

Els investigadors encarregats del cas de la seua mort van descartar l’homofòbia com a causa de la seua defunció.
Fernando Lumbreras, natural de Melilla, va ser un dels primers coordinadors de Lambda a la ciutat de València i un pioner en la defensa dels drets LGTB.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia