La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, acompanyada per la regidora de Drets Socials de l’Ajuntament de Bétera, Raquel Puig, la tècnica d’aquest consistori i tècnics de la Mancomunitat Camp de Túria, es van reunir aquest dimecres amb els primers usuaris del Programa de Salut Mental comarcal que es desenvolupa a la seu de Bétera.

Els primers 4 alumnes seran de Bétera i començaran dimecres el programa a Casa Nebot a l’espera que acaben de acondicionar les antigues escoletes on s’aniran incorporant a poc a poc la resta dels alumnes del taller fins a un total de 14 persones que arribaran de diferents localitats derivats per la Unitat de Salut Mental.

“La reunió d’ahir amb els integrants del programa i els seus familiars va ser molt agradable. Entre altres coses va servir perquè conegueren els treballadors que estaran amb ells. A més els informarem de quin serà el seu horari i algunes de les activitats que realitzaran diariament”, ha explicat la regidora, Raquel Puig (Compromís).

Així, es preveu que la nova seu estiga en marxa a meitat del mes de febrer.

El Programa de Rehabilitació Psicosocial per a Malalts Mentals de la Mancomunitat està dirigit a la població diagnosticada amb malaltia mental crònica. La seua posada en marxa respon a les necessitats detectades en l’estudi portat a terme recentment des d’aquesta institució supramunicipal.

“Des de la Mancomunitat hem detectat la necessitat d’invertir més esforç i temps en la població que pateix d’una malaltia mental. Amb aquest programa intentem donar suport a aquest col·lectiu, que pel que fa al seu trastorn mental són usuaris dels serveis de salut mental, però pel que fa a l’evolució de la seua malaltia requereixen també recursos de suport social que faciliten la seua integració”, va manifestar la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines Lola Celda fa uns mesos, tal com podem recordar en el següent enllaç: Programa de Salut Mental

Imprimir article
Comenta aquesta notícia