La Mancomunitat Camp de Túria ha mantingut una reunió de treball amb les associacions de comerciants i sindicats de la comarca. Una reunió que s’emmarca dins l’Acord Territorial d’Ocupació.

En el seu afany per donar suport i reforçar el comerç comarcal, l’ens supramunicipal ha posat en coneixement de les entitats comercials de la comarca les noves ajudes i subvencions que ha publicat la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’acte ha comptat amb la presència de representants de la majoria de les associacions de comerciants de la comarca que a més formen part del nou Acord Territorial d’Ocupació, ‘Xarxes per a l’ocupació’. Entre aquestes associacions, es troba la Associació de Comerciants de Bétera.

Es tracta d’unes subvencions que es podran sol·licitar des del pròxim 21 de gener i fins al 4 de febrer, tots dos inclusivament. La Conselleria d’Economia Sostenible ha posat a la disposició de comerciants, associacions, federacions i mercats les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania 2019.

L’ordre estableix ajudes i subvencions en diferents modalitats, com són: Avalem Artesania, Emprenem Comerç, Avalem Comerç, Avalem Comerç Rural, Avalem Mercats i un Programa d’Ajudes a entitats intermèdies en matèria de comerç i artesania.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia