Cada mes, té lloc a Bétera un taller gratuït de cerca d’ocupació per internet i la utilització de les eines d’aquesta cerca. Aquesta activitat està organitzada per l’Agència de Desenvolupament local d’Ocupació amb la col·laboració del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF).

També es posa en coneixement el funcionament, serveis que ofereix el SERVEF i com sol·licitar les ofertes d’ocupació des de la pàgina del SERVEF.

Els requisits per a participar en aquest taller és l’estar aturat i inscrits en un centre SERVEF.

L’horari d’aquest taller és de matí en horari de 10.00 a 13.00 hores.

Qui estiga interessat a participar, pot contactar en el següent telèfon: 96 169 87 14 o en el mail:adl@betera.es.

El SERVEF gestiona les polítiques d’ocupació i formació professional per a l’ocupació, la intermediació entre l’oferta i la demanda en el mercat de treball, així com també l’orientació laboral, tot això en l’àmbit de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, aquest organisme té al seu càrrec l’execució de la política de Generalitat Valenciana quant intermediació en el mercat de treball,
orientació laboral, formació professional per a l’ocupació i foment de l’ocupació.​

Les principals funcions que té aquest servei són:

  • En l’àmbit de la inserció laboral s’encarrega de prestar els serveis d’intermediació laboral a través dels centres d’ocupació i formació de titularitat autonòmica i dels centres col·laboradors i associats, mitjançant la seua prèvia homologació.
  • En l’àmbit de la formació professional s’encarrega de planificar, executar i controlar les accions i programes de formació professional per a l’ocupació, i portar les actuacions del programa nacional de formació, en el marc autonòmic.
  • En l’àmbit de polítiques actives d’ocupació s’encarrega d’impulsar, desenvolupar i executar els programes de creació d’ocupació entre els col·lectius d’aturats, especialment per als més discriminats

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia