(EFE) El fred es mantindrà aquest cap de setmana com a protagonista del temps en la Comunitat Valenciana, que podrà registrar pluges febles sobretot a l’interior i on nevarà a l’entorn dels 1.400 metres d’altitud, amb gelades febles i vent fluix excepte a Castelló, on el diumenge bufarà fort.

Segons el pronòstic de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), per al dissabte s’espera predomini de cel poc nuvolós augmentant a la vesprada a nuvolós o cobert, bàsicament per nuvolositat de tipus mitjà, amb probables precipitacions febles a l’interior al llarg de la tard-nit i sense descartar-se de manera dispersa en la resta, amb la cota de neu baixant a 1.400 metres.

Les temperatures seran semblants a les d’aquest divendres, amb gelades febles a l’interior i predomini de vent de component oest fluix.

Per al diumenge es preveu cel nuvolós disminuint a intervals nuvolosos al llarg de la vesprada, amb probables precipitacions febles a primeres hores, especialment a l’interior, de neu entorn de 1.400 metres.

Les temperatures pujaran, amb gelades febles en zones altes de l’interior i vent del nord-oest moderat amb ratxes fortes a l’interior de Castelló i fluix en general en la resta.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

  • Castelló: 15 i 4 graus.
  • València: 14 i 5 graus.
  • Alacant: 16 i 6 graus.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia