El passat diumenge va tindre lloc la II Jornada de Lliga Juvenil, Junior, Absoluta i Màster en la Piscina Municipal de Bétera. Es tracta de competicions de salvament i socorrisme on els nadadors de S.O.S Bétera estaven preparats per a donar el millor d’ells mateixos. Les activitats començaven al voltant de les 09.00 hores.

Des del club qualificaven la jornada com dura, però alhora gratificant, ja que molts nadadors van aconseguir els temps necessaris per al campionat d’Espanya.

D’aquesta manera, l’equip demostrava que la feina ben feta dóna els seus fruits, aconseguint portar el nom de Bétera a les primeres posicions del rànquing autonòmic.

Ara, demà diumenge 20 de gener serà el torn per a la celebració de la II Jornada de Lliga Menors València. Les competicions dels equips dels més menuts tindran lloc també a la Piscina Municipal de Bétera.

A partir de les 09.00 hores començaran a esclafar perquè les competicions donen el seu tret d’eixida al voltant de les 10.00 hores.

Posteriorment. a la vesprada es portaran a terme més sessions. Aquestes donaran inici a les 16.30 hores, després de l’escalfament que es realitzarà mitja hora abans.

Aquests esdeveniments compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, la Generalitat Valenciana, Diputació de València, la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana i Stop Ahogados, entre altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia