Aquest dissabte, Bétera va acollir diversos actes per a celebrar de manera especial Sant Antoni. En primer lloc, al matí va tindre lloc l’espectacle familiar ‘A l’abordatge’, a càrrec de la Companyia La Banda del Drac. Posteriorment, es va realitzar una mascletà manual per part dels Majorals 2019 amb la col·laboració de la penya de coets de Xeraco. Durant el matí es van preparar 11 Calderes d’Arròs amb Fesols i Naps (el nostre arròs junt), de la mà d’una empresa de Montcada especialitzada en aquest tipus d’esdeveniments. Al voltant de les 14.00 hores començaven a servir-se les racions, unes 2.200, per als veïns i veïnes del municipi. Els allí presents també van poder presenciar el muntatge de la foguera.

D’altra banda, els assistents van poder disfrutar de servei de barra, de beguda, tapes i gofres amb l’Associació de Comerciants de la localitat. La música també va acompanyar durant el matí, amb Ràdio Bétera, 107.09.

A la vesprada i la nit, el Món de la Pólvora cobrava major protagonisme. A continuació, adjuntem una fotogaleria del matí. Aquest dilluns, oferirem imatges de la vesprada i nit, així com un vídeo especial de tot el dia de Sant Antoni.

Imatges d’oci Infantil i ambient festiu
Imatges dels preparatius i muntatge de la foguera de Sant Antoni
Imatges dels preparatius de la ‘Macletà’ i ‘Mascletà’ Manual
Imatges diverses de les calderes de l’arròs junt

Imprimir article
Comenta aquesta notícia