Aquest diumenge, les mascotes de les veïnes i veïns de Bétera van ser els protagonistes del matí. Gran part de la població van eixir al carrer amb els seus animals i acudiren a l’Albereda per a participar en la celebració de Sant Antoni del Porquet, patró dels animals. Tot i que l’oratge no acompanyava igual que altres anys, aquest fet no va impedir que aquest acte se celebrara de manera multitudinària.

Al voltant de les dotze i mitja del migdia l’Albereda estava plena de famílies amb els seus animals domèstics perquè el rector, Don Vicent, poguera beneir cadascuna de les mascotes.

Gossos, gats, ocells, tortugues, conills … Tots els animals van ser benvinguts pels membres de la Germandat de la Dolorosa, que un any més va repartir més d’un miler dels tradicionals rotllos realitzats artesanalment a un forn de Bétera.

Després de les mascotes, va arribar el torn dels cavalls. Els assistents van poder disfrutar de la presència d’alguns carros tirats per cavalls, així com de cavalls i egües dels genets i amazones de les hípiques del municipi. Un espectacle únic que van presenciar grans i menuts.

A més, com quasi sempre, mentre els veïns i veïnes de Bétera passejaven lluint a les seues mascotes, moltes altres persones disfrutaven d’un bon aperitiu a les nombroses terrasses dels bars de la zona.

A continuació deixem una fotogaleria d’imatges:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia