El Món de les Falles també va viure aquest dissabte un moment especial. Doncs, la Falla Gran Vía de l’Est va realitzar la presentació de la secció infantil de la comissió i va donar a conéixer als màxims representants per a 2019 de les xiquetes i xiquets d’aquesta comissió. Aquest va ser un esdeveniment que,igual que la setmana passada amb la secció adulta, recobrava major importància al celebrar-se enguany el 50 aniversari de la seua fundació.

Al voltant de les 17.00 hores, l’auditori de la Casa de Cultura s’omplia de falleretes i fallerets, familiars, amics, autoritats municipals i màxims representants del món faller local per a presenciar aquest acte.

Allí, van ser nomenats els menuts que formen part d’aquesta agrupació. En primer lloc, la senyera i l’estendard arribaven a l’escenari i, posteriorment, la Fallera Major Infantil de 2018, Mireia Lopez i Sierra i el President Infantil, Albert Barba i Romero, rebien a cada membre. Els encarregats de presentar a cada membre van ser la xiqueta Noelia Carrascosa i el xiquet Rubén Sanfeliu.

Una vegada tots nomenats, es donava pas a rebre a la Fallera Major Infantil de 2019, Lucía Pérez i Carbonell  i el President Infantil 2019, Carles Inglés o Arnal, entre forts aplaudiments. L’emoció i il·lusió es palpava als seus rostre. Després que Mireia fera entrega de la seua banda i Albert del faixí, Lucía i Carles es dirigien dins l’escenari per a col·locar-se al centre del seu grup de fallerets i falleretes. Una vegada tots col·locats, s’obria el teló perquè els allí presents pugueren disfrutar de l’estampa fallera que hi havia dalt l’escenari.

Seguidament, era el moment perquè Miguel Félix i Cases fera de mantenidor i oferira uns versos als quatre representants (2018 i 2019). Finalment, era el torn per a la música tradicional i els play-backs.

Després de les dues presentacions, el pròxim cap de setmana serà el torn per a la Falla Gran Via del Sur, el pròxim dissabte 26 de gener.

A continuació, adjuntem una fotogaleria d’imatges:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia