435 xiquets i xiquetes de la província de València van participar aquest passat diumenge, 20 de gener, en el III Duatló Escolar celebrat al polígon de l’Horta Vella de Bétera. Aquest esdeveniment esportiu està organitzat pel CEA Bétera, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera a través de la regidoria municipal d’esports.

Aquesta prova es va consolidant any rere any, permetent que els atletes més menuts competisquen per primera vegada.

En definitiva, tal com declara el Cea Bétera. Triatló, des de les seues xarxes socials, va ser un gran èxit de participació i organització d’aquesta fase autonòmica.

Tot i que l’oratge no va acompanyar com en l’anterior edició, Ajuntament de Béterava ser un matí únic dedicat a l’esforç i als valors esportius de xicotets i joves.

Al llarg de la jornada, els joves triatletes de totes les categories van competir amb molta deportivitat en aquesta primera prova de la fase provincial Valenciana dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

L’alcaldessa i regidora d’Esports, Cristina Alemany, va ser convidada pel CEA Bétera a fer entrega dels premis com cada any. Entre els més xicotets, és considera una prova no competitiva, i tots reberen una medalla. Les categories participants van ser: cadets, infantils, alevins, benjamis i multiesport.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia