La II Jornada de Lliga Menors València era la protagonista a la Piscina Municipal de Bétera el passat diumenge, 20 de gener. Les competicions dels equips dels més menuts on participava S.O.S. Bétera tenien lloc a partir de les 10.00 hores, després d’escalfar durant una hora.

Posteriorment. a la vesprada es portaven a terme més sessions, donant inici a les 16.30 hores, després de l’escalfament que es realitzava també mitja hora abans.

Acabada la jornada, el club qualificava a les seues xarxes socials de grans els nadadors, els entrenadors i els pares, realitzant una jornada estupenda on predominava el bon ambient i les ganes de disfrutar d’aquest esport que salva vides.

Cal recordar que l’anterior cap de setmana havia sigut el torn per a la II Jornada de Lliga Juvenil, Junior, Absoluta i Màster. Unes competicions de salvament i socorrisme on els nadadors de S.O.S Bétera estaven preparats per a donar el millor d’ells mateixos. Des del club també qualificaven la jornada com dura, però alhora gratificant, ja que molts nadadors van aconseguir els temps necessaris per al campionat d’Espanya.

Aquests esdeveniments van comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, la Generalitat Valenciana, Diputació de València, la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana i Stop Ahogados, entre altres.

Ara, després d’aquestes jornades, els nadadors de S.O.S. Bétera es preparen per als campionats nacionals que estan ja ací, com són Valdemoro (infantils i cadets) i Torrevella (juvenil-Júnior-absolut).

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia