(EFE) Nou bombers treballen aquest dimarts en l’extinció de l’incendi declarat ahir en una nau industrial de Manises. Aquest continua actiu en alguns punts, segons ha informat el Consorci de bombers de València.

El dispositiu de bombers ha romàs amb les labors de contenció i extinció al llarg de la nit i aquest matí s’ha produït el relleu dels efectius i s’han incorporat als treballs nou bombers dels parcs de Burjassot, Torrent i Paterna.

La coberta del magatzem ha col·lapsat i ha caigut en la seua major part, per aquest motiu els bombers encara no hagen pogut accedir a l’interior de la nau, si bé des de fora treballen a sufocar els punts que queden amb flama i les àrees fumejants.

Els bombers desplaçaran al lloc un vehicle d’altura per a veure la situació des de dalt i comprovar l’evolució de l’incendi a l’interior de la nau, destinada a magatzem de productes de decoració de la llar.

L’incendi en aquesta nau del polígon La Cova de Manises ha originat una columna de fum visible des de diversos quilòmetres. Aquest incendi va començar aquest dilluns i va provocar que tres treballadors hagueren de ser atesos per inhalació de fum.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia