La Mancomunitat Camp de Túria ha creat un espai de diàleg  orientat a familiars de persones amb malaltia mental. Aquest espai pretén servir com a punt de trobada i acompanyament en el procés de la malaltia. L’objectiu d’aquesta iniciativa, denominada FAMILIARment, és oferir informació, orientar, construir solucions i sensibilitzar sobre temes relacionats amb la Salut Mental.

Les xarrades de FAMILIARment seran conduïdes pel psicòleg del Programa de Rehabilitació per a Persones amb Malaltia Mental de la Mancomunitat, Paco Jareño, i es comptarà amb la participació d’altres professionals de l’àmbit de la Salut Mental.

Aquestes trobades començaran el pròxim 30 de gener i tindran lloc els últims dimecres de cada mes, de 18.00 a 19.30 hores, en la seu de la Mancomunitat, a Llíria. Encara que aquesta actuació està dirigida principalment a familiars, també pot assistir tots aquells que estiguen interessats en el tema.

Hi haurà 10 sessions amb un tema diferent. Aquestes trobades se celebraran cada mes, tenint lloc una sessió per mes, excepte a l’agost que no se celebrarà amb motiu de les vacances d’estiu. Les trobades de FAMILIARment es reprendran al setembre, sent l’última sessió el 18 de desembre de 2019.

Aquesta acció s’emmarca dins del Programa de Rehabilitació per a Persones amb Malaltia Mental posat en marxa recentment des de la Mancomunitat, i en el si de la qual s’han habilitat dos recursos d’atenció psicosocial per a persones diagnosticades amb malaltia mental a Bétera i Vilamarxant. Aquests compten amb un espai per a 14 usuaris de la comarca en cadascun d’ells.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia