La Unitat de Prevenció CCA de la Mancomunitat de Camp de Túria han informat d’un nou curs de formació. Es tracta de “L’essència de comunicar“. Aquest va dirigit a professionals de la docència i serà impartit per Alfredo Riaño de l’associació València sense Drogues.
Aquells professionals que vulguen assistir necessitaran inscriure’s al correu afabregat@mancomunitatcampdeturia.es indicant el nom o noms dels professionals interessats i a quin centre escolar pertanyen.
En aquest taller s’abordaran tècniques de comunicació perquè els discursos generen l’impacte desitjat en els joves i que en definitiva la comunicació amb ells siga eficaç. El curs es realitzarà el dia 22 de febrer a Llíria a l’edifici de la Mancomunitat Camp de Túria. Aquest curs donarà començament a les 09.00 hores i finalitzarà a les 14.00 hores.

L’essència de comunicar” no és sol un curs de parlar en públic. En aquest es pretén aprendre l’autèntica essència que tenen en comú els grans comunicadors, tant per a parlar en públic com a nivell social i professional, després de tot només canvia la quantitat de gent que t’escolta.

Per damunt de les tècniques es troba l’essència, i es tracta de treure-la a l’exterior.

Les habilitats de parlar en públic són de les més valorades per les persones, i en el mercat hi ha molts cursos de tècniques d’oratòria molt bons, però s’ha anat un pas més enllà i s’ha desenvolupat l’únic programa que treballa amb l’essència de la comunicació, amb el que cadascun porta dins, la qual cosa forma la columna vertebral en les habilitats de qualsevol orador.

El que es pretén aconseguir amb aquest cur és el següent:

 • Una habilitat, completament nova, per a comunicar en públic i individualment.
 • Guanyar molt més que confiança.
 • Incrementar la nostra pròpia energia.
 • Reforçar la nostra personalitat damunt d’un escenari.
 • Dominar i estirar les teues emocions com si foren un xiclet.
 • Eixir molt per damunt de la teua zona de confort.
 • Certesa davant qualsevol audiència que “tot eixirà bé”.
 • Una comprensió de les lleis naturals que dominen la comunicació.
 • Habilitat per a preparar amb seguretat qualsevol ponència.
 • Fer que el nostre missatge traspasse les barreres.
 • Ser natural i ser nosaltres mateix.
 • Dominar l’escena.
 • La nostra essència com a comunicador totalment reforçada.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia