El departament municipal de Drets Socials de l’Ajuntament de Bétera ha iniciat el Taller d’Informàtica per als nostres majors.

Aquesta iniciativa va dirigida a persones que en el moment de la sol·licitud tinguen complits els 60 anys. Aquesta constara de dos nivells bàsic i avançat.

L’import del preu públic per alumne és de 5,00 euros mensuals.

Aquelles persones interessades deuran presentar la sol·licitud a “Ca Nebot”, a l’Àrea de Serveis Socials.

El termini de sol·licituds ja està obert des del passat dimarts i finalitzarà el pròxim 22 de febrer de 2019. Una vegada ja hi haja finalitzat el termini s’admetran sol·licituds que estiguen dins de la llista d’espera.

En els cursos bàsics d’informàtica es té l’oportunitat d’aprendre, com bé diu el seu nom, el bàsic d’informàtica sobre maquinària (components) i programació (programes). En definitiva, es veu com funciona un ordinador o millor dit un sistema informàtic i algunes de les seues parts principals.

D’altra banda, el nivell avançat d’informàtica és per a usuaris que ja tenen un coneixement més fluid del funcionament de l’ordinador i solen fer un ús més diari d’aquest. D’aquesta manera, es pot perfeccionar millor el seu ús.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia