Les etapes valencianes de la Volta estan recorrent Fitur aquests dies amb l’essència del ciclisme. Després del parèntesi de l’últim any, donada la impossibilitat geogràfica d’un recorregut que només tocava la costa mediterrània pel sud, la ronda ciclista torna a terres valencianes com ja el fera en 2016 i 2017, aquesta vegada amb dues etapes amb eixida a la província, a Cullera i l’Eliana, i final al Puig.

Les jornades del dimarts 27 i el dimecres 28 d’agost situaran de nou a la província en l’aparador mundial que ofereix la Volta, amb la retransmissió en directe en 200 països i una caravana de 2.500 professionals que deixarà un retorn aproximat de mig milió d’euros durant els dos dies i la nit que romandrà a València.

El dimarts 27, la Volta partirà de Cullera i travessarà els termes de Corbera, Alzira, Almussafes, Alfarp, Real de Montroi, Xest, Vilamarxant, Bétera, Torres-Torres i el Port de Sagunt, abans d’aconseguir la meta al Puig. L’Alt del Oronet, de tercera categoria, serà la cota més destacable en muntanya. Un dia després, l’etapa 5 eixirà de l’Eliana  i passarà per Lliria abans d’acomiadar-se de la província pel Port de les Alcubles, de segona categoria, rumb a l’Observatori de Javalambre, on estarà instal·lada la meta.

El director de la Volta, Javier Guillén, ha mostrat la seua satisfacció per tornar a “una terra de ciclisme” i ha explicat que la Volta “és molt més que una competició esportiva amb 200 corredors que busquen la victòria, ja que des de l’organització tractem de vendre territori”. Aquesta filosofia es tradueix en una carrera que compta amb un milió i mig d’espectadors per etapa.

La ronda espanyola tornarà a la fi d’agost a terres valencianes amb els millors ciclistes del moment, la caravana que acompanya l’esdeveniment, els helicòpters i les seues cambres aèries per a captar els nostres municipis a vista d’ocell i les cambres que portaran l’esdeveniment a 365 milions d’espectadors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia