(EFE) Un operari de 45 anys ha resultat ferit després d’esvarar quan realitzava labors de neteja en els cristalls de l’edifici de l’Àgora, a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, a uns 70 metres d’altura, i la caiguda del qual al buit han evitat els elements de seguretat.

La Policia Local ha rebut l’avís, a través del Centre de Coordinació d’Emergències 112, a les 9.43 hores, i al lloc s’han desplaçat membres del parc de bombers de València per la dificultat del rescat.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha informat també que al lloc s’ha traslladat una unitat de Suport Vital d’Infermeria (SVE).

Segons han indicat des de la Policia Local, al principi semblava que l’home patia una fractura a la cama, i un metge ha sigut pujat al lloc en el qual es trobava per a subministrar-li un calmant pels dolors que presentava.

Els bombers han col·laborat en les labors de rescat, que han sigut realitzades pel mateix grup de treballadors de l’empresa encarregada de les labors de neteja. El CICU ha informat així mateix que l’home ha sigut traslladat a l’hospital La Fe per una possible fractura de peroné.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia